+387 36 355 350 info@avacom.ba

Web dizajn

Od ideje do realizacije, posebnu pažnju poklanjamo detaljima. Povjerite nam zadatak dizajniranja Vaše web stranice ili aplikacije. 

Usluge Web dizajna

Od ideje do realizacije

Kao što volite ući u sređen poslovni objekat, tako korisnici vole posjećivati uređene web stranice, uredne i intuitivne. Kako je Vaša web prezentacija ogledalo Vašeg poslovanja, veoma je važno posvetiti pažnju svakom detalju. Mi Vam u svakom trenutku stojimo na raspolaganju i želimo da Vas povedemo u zanimljiv svijet dizajna. 

Iskustvo

Naš tim se sastoji od iskusnih developera, programera i dizajnera koji se udruženim snagama hvataju u koštac i sa najzahtjevnijim zadacima. Vaš zadatak je da nam saopštite Vaše želje, i naš tim će spremno poći u nove radne pobjede, sa ciljem da Vaša želja bude ispunjena.  Obožavamo nove projekte i sa uzbuđenjem očekujemo Vašu poruku. 

Platforme

Bilo da želite Web sajt, Web shop ili Web Aplikaciju, na pravom ste mjestu. Naš tim će se potruditi da za Vas odabere najadekvatnije rješenje. Pored funkcionalnosti, vodimo računa da Vaš web sadržaj bude siguran za korištenje, SEO-friendly, responsivan i moderan. Pratimo trendove i u skladu sa vremenom u kom živimo, koristimo najmodernije alate za dizajniranje i razvoj Web sadržaja. 

Za tačnu cijenu koštanja sajta, obratite nam se sa zahtjevom na prodaja@avacom.ba

Ostale usluge

N

Naši klijenti

Naši klijenti su uspješne domaće i inozemne tvrtke iz raznih sektora djelatnosti. Posebno smo ponosni na velike klijente kojima pružamo kompleksne IT usluge.

N

Profesionalni tim

Ulaganjem u ljudske resurse, možemo se pohvaliti timom vrhunskih stručnjaka koji su akreditovani od strane naših partnera.

N

Sistemske integracije

AvaCom GROUP je vodeći partner u BiH za sistemske integracije na raznim platformama. Ponosni smo na dugogodišnju saradnju sa renomiranim svjetskim kompanijama. 

N

Edukacija

Posjedujemo edukacijski centar sa 26 radnih stanica za slušatelje i 2 radne stanice za predavače te nudimo certificirane programe edukacije. 

N

Web dizajn

Naravno, ako je nešto funkcionalno, zašto ne bilo i oku ugodno. Pored svih ostalih usluga, nudimo i usluge dizajniranja web stranica i web aplikacija.

N

Servis računala i opreme

Kao autorizirani servisni centri za HP, IBM i Lenovo, apsolutno sve zadatke završavamo ugradnjom originalnih rezervnih dijelova što daje optimalnu funkcionalnost Vaših uređaja. 

Pogledajte naše reference

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju

Kontaktirajte nas putem forme

ili pozovite +387 36 355 350

+387 (0) 36 355 350

+387 (0) 33 769 830

info@avacom.ba

prodaja@avacom.ba

Bleiburških žrtava 19c, 88000 Mostar

Nerkeza Smailagića 7, 71 000 Sarajevo