+387 36 355 350 info@avacom.ba

Opće informacije

Ava Com GROUP je jedan od vodećih sistem integratora u BiH, u pružanju profesionalnih informatičkih usluga: prodaje, projektiranja i izgradnje, te održavanja i tehničke podrške 24/7 za naše korisnike.

  • Osnovani smo 1998. godine
  • višegodišnje iskustvo u ICT sektoru u profesionalnim uslugama
  • preko 100 domaćih i inozemnih klijenata iz raznih sektora djelatnosti uključujući: financijski sektor, telekomunikacije, industriju i javnu upravu
  • respektabilan partner mnogim globalno prepoznatim i uspješnim tvrtkama: Microsoft Gold Certified Partnera, Cisco Premier Partner, HP, IBM, Lenovo, Dell, TrendMicro…
  • kontinuirana edukacija zaposlenika

Izgradili smo i održavamo: pouzdane, skalabilne i sigurne informacijske sustave.

Profil tvrtke

AvaCom GROUP jedna je od vodećih tvrtki u BiH u pružanju profesionalnih informatičkih usluga koje obuhvataju prodaju, projektiranje i izgradnju, te održavanje i tehničku podršku 24/7 za naše korisnike.

Status među liderima u ICT sektoru stekli smo upornim radom i konstantnim ulaganjima u naše ljudske potencijale, profesionalne IT certifikate i partnerske statuse sa vodećim svijetskim IT kompanijama, te proaktivnom suradnjom sa korisnicima. Naši klijenti su uspješne domaće i inozemne tvrtke iz raznih sektora djelatnosti. Posebno smo ponosni na velike klijente kojima pružamo kompleksne IT usluge.

2007. godine smo uveli sustav kontrole kvalitete po standardu ISO 9001

2015. godine smo uveli još dva sustava kontrole kvalitete po međunarodnom standardu objavljenom od strane Međunarodne Organizacije za Standardizaciju (ISO): -ISO/IEC 27001:2013 – koji opisuje kako upravljati informacijskom sigurnošću u tvrtkama i –ISO/IEC 20000-1:2011 – jedini standard za najbolju praksu u IT Service Management-u i nasljednik je norme BS 15000. -ISO 20000 dokazuje da nositelj certifikata posluje u skladu s najboljim poznatim praksama na području IT Service Managementa i baziran je na ITIL-u.

 

Želimo biti priznata regionalna informatička tvrtka sa vrhunskim uslugama i inovativnim rješenjima.
Želimo kreirati i nuditi informatička poslovna rješenja temeljena na vodećim svjetskim tehnologijama i vrhunskim uslugama.

Partneri

Microsoft Gold Partner

Među bosanskohercegovačkim Gold Certified-partnerima tvrtke Microsoft mi pripadamo samome vrhu, što dokazuju mnogi uspješno dovršeni projekti na operacijskim sustavima tvrtke Microsoft, razvojnim alatima, bazama podataka i platformama. Provodimo cjelovita RJEŠENJA koja uključuju savjetovanje, projektiranje, pomoć pri implementaciji i upravljanju, integraciju proizvoda u korisnička okruženja i edukaciju korisnika.

Cisco Premier Partner

Cisco uspostavlja partnerske odnose samo s onim organizacijama koje dopunjavaju njegovu ponudu tehnologija i usluga te sigurno mogu zadovoljiti sve vaše zahtjeve klijenata. Kao CISCO Partner mi koristimo tehnologiju CISCO, koja kvalitativno pripada samome vrhu na području mrežne opreme i naprednih tehnologija i zahvaljujući kojoj se implementiraju najzahtjevnije računalne mrežne veze u velikim i malim poduzećima. Istovremeno nudimo i složeno stručno savjetovanje i podršku pri prodaji, postavljanju i održavanju računalnih mreža.

HP Authorised Service Delivery Partner (ASDP)

HP autorizirani servisni partner za sve HP proizvode za tržište BiH ( osim Consumer proizvoda-Pavilion) uključujući desktop PC, workstations, All-in-One, monitore, notebook, tablet, printere, MFP I plotere. Budući da posjedujemo naziv DP Preferred Partner možemo vam osigurati cijelu paletu hardverskih i softverskih proizvoda te usluge tvrtke HP. Kao sistemski integratori mi provodimo rješenja na najširemu području proizvoda tvrtke HP i nudimo rješenja za tzv. Business Critical sustave, rješenja za povezivanje sustava u skupine te rješenja na području spremanja i arhiviranja podataka (podsustavi s diskovima, biblioteke, SAN -mrežno skladištenje podataka). Kao ovlašteni servisni partner mi nudimo i održavanje opreme u jamstvenome roku, kao i nakon isteka razdoblja jamstva.

IBM Advanced Business Partner

IBM autorizirani servisni partner za Storage I Power portfolio. Tradicija IBM-a duga je preko 100 godina. Gotovo svi njihovi proizvodi su dizajnirani i razvijeni da zapišu, procesiraju, komuniciraju, pohrane i povuku informacije – od prvih tabulatora i satova, do današnjih moćnih servera i storage rješenja. IBM je ime koje je razvijalo društvo informacijskih tehnologija, a i danas stoji na vrhu svjetske industrije koja donosi revoluciju u poslovanje tvrtki.

Lenovo Authorised Service Provider

Lenovo autorizirani servisni partner za desktop PC, notebook, All-in-One, workstations, monitore kao I enterprise portfolio (Think server, storage I networking) uključujući I System X servere. Lenovo teži tome da bude nova svjetska tvrtka koja proizvodi nagrađivana računala za svoje klijente i tvrtka koja nije ograničena zidovima ili organizacijskim strukturama. U Lenovu koriste resurse iz cijeloga svijeta kako bi iskoristili snagu inovacija u svom globalnom timu. Inovativno i uzbudljivo dizajnirani proizvodi, uz dugu garanciju, pružaju i kvalitetu primjerenu svjetskim prozvodima u IT industriji, a sve s ciljem da se ispune zahtjevi korisnika.

Technology Alliance Partner

Pure Storage su partneri koji sarađuju sa vodećim proizvođačima hardvera, softvera i multi-cloud sistema. Pružaju brza i pouzdana rješenja čime je usluga podignuta na viši nivo uz minimalan rizik primjene. Globalni sistem integratori imaju strateški dugoročne odnose sa kupcima širom svijeta. Kombinovanjem naših ekspertiza, kupcima pružamo konkurentnu prednost i trajnu vrijednost. Mi zajedno sa Pure Storage-om nudimo najbolja rješenja za skladištenje podataka koja ubrzavaju poslovanje i osiguravaju bezrizično poslovanje u kritičnim poslovnim inicijativama.

Implementacija po sektorima

  • Privatni sektor 76% 76%
  • Sektor javnih poduzeća 86% 86%
  • Financijske institucije 73% 73%
  • Državne institucije 92% 92%

+387 (0) 36 355 350

+387 (0) 33 769 830

info@avacom.ba

prodaja@avacom.ba

Bleiburških žrtava 19c, 88000 Mostar

Nerkeza Smailagića 7, 71 000 Sarajevo