Profil tvrtke

AvaCom GROUP je jedna od vodećih tvrtki u BiH, u pružanju profesionalnih informatičkih usluga: prodaje, projektiranja i izgradnje, te održavanja i tehničke podrške 24/7 za naše korisnike.

 

Status među liderima u ICT sektoru smo stekli upornim radom i konstantnim ulaganjem u naše ljudske potencijale: profesionalne IT certifikate i partnerske statuse sa vodećim svijetskim IT kompanijama, te proaktivnom suradnjom sa korisnicima. Naši klijenti su uspješne domaće i inozemne tvrtke iz raznih sektora djelatnosti. Posebno smo ponosni na velike klijente kojima pružamo kompleksne IT usluge.

 

2007. godine smo uveli sustav kontrole kvalitete po standardu ISO 9001 2015. godine smo uveli još dva sustava kontrole kvalitete po međunarodnom standardu objavljenom od strane Međunarodne Organizacije za Standardizaciju (ISO): -ISO/IEC 27001:2013 - koji opisuje kako upravljati informacijskom sigurnošću u tvrtkama i -ISO/IEC 20000-1:2011 - jedini standard za najbolju praksu u IT Service Management-u i nasljednik je norme BS 15000. -ISO 20000 dokazuje da nositelj certifikata posluje u skladu s najboljim poznatim praksama na području IT Service Managementa i baziran je na ITIL-u.

 

Naša vizija

Želimo biti priznata regionalna informatička tvrtka sa vrhunskim uslugama i inovativnim rješenjima.

Naša misija

Kreirati i nuditi informatička poslovna rješenja temeljena na vodećim svjetskim tehnologijama i vrhunskim uslugama.

 

  AvaCom Group tim