Naši partneri

Microsoft Gold Partner

Među bosanskohercegovačkim Gold Certified-partnerima tvrtke Microsoft mi pripadamo samome vrhu, što dokazuju mnogi uspješno dovršeni projekti na operacijskim sustavima tvrtke Microsoft, razvojnim alatima, bazama podataka i platformama. Provodimo cjelovita rješenja koja uključuju savjetovanje, projektiranje, pomoć pri implementaciji i upravljanju, integraciju proizvoda u korisnička okruženja i edukaciju korisnika.

Cisco Premier Partner

Cisco uspostavlja partnerske odnose samo s onim organizacijama koje dopunjavaju njegovu ponudu tehnologija i usluga te sigurno mogu zadovoljiti sve vaše zahtjeve klijenata. Kao CISCO Partner mi koristimo tehnologiju CISCO, koja kvalitativno pripada samome vrhu na području mrežne opreme i naprednih tehnologija i zahvaljujući kojoj se implementiraju najzahtjevnije računalne mrežne veze u velikim i malim poduzećima. Istovremeno nudimo i složeno stručno savjetovanje i podršku pri prodaji, postavljanju i održavanju računalnih mreža.

HP Authorised Service Delivery Partner (ASDP)

HP autorizirani servisni partner za sve HP proizvode za tržište BiH ( osim Consumer proizvoda-Pavilion) uključujući desktop PC, workstations, All-in-One, monitore, notebook, tablet, printere, MFP I plotere. Budući da posjedujemo naziv DP Preferred Partner možemo vam osigurati cijelu paletu hardverskih i softverskih proizvoda te usluge tvrtke HP. Kao sistemski integratori mi provodimo rješenja na najširemu području proizvoda tvrtke HP i nudimo rješenja za tzv. Business Critical sustave, rješenja za povezivanje sustava u skupine te rješenja na području spremanja i arhiviranja podataka (podsustavi s diskovima, biblioteke, SAN -mrežno skladištenje podataka). Kao ovlašteni servisni partner mi nudimo i održavanje opreme u jamstvenome roku, kao i nakon isteka razdoblja jamstva.

IBM Advanced Business Partner

IBM autorizirani servisni partner za Storage I Power portfolio. Tradicija IBM-a duga je preko 100 godina. Gotovo svi njihovi proizvodi su dizajnirani i razvijeni da zapišu, procesiraju, komuniciraju, pohrane i povuku informacije – od prvih tabulatora i satova, do današnjih moćnih servera i storage rješenja. IBM je ime koje je razvijalo društvo informacijskih tehnologija, a i danas stoji na vrhu svjetske industrije koja donosi revoluciju u poslovanje tvrtki.

Citrix Reseller Autorized

Preko 215.000 tvrtki i drugih korisnika diljem svijeta koriste Citrix rješenja da isporuče Windows, Web i Desktop aplikacije sigurno, s najvećim učinkom i uštedom troškova rada. Citrix Application Delivery Infrastructure omogućava da se ključne aplikacije isporuče bilo kojem korisniku u bilo kojem dijelu svijeta, u bilo koje vrijeme. Time svaki korisnik Citrix rješenja štedi vrlo velike svote novce IT odjelu svoje tvrtke, a postiže novi nivo brzine u poslovanju, istovremeno povećavajući produktivnost uposlenika.

Lenovo Authorised Service Provider

Lenovo autorizirani servisni partner za desktop PC, notebook, All-in-One, workstations, monitore kao I enterprise portfolio (Think server, storage I networking) uključujući I System X servere. Lenovo teži tome da bude nova svjetska tvrtka koja proizvodi nagrađivana računala za svoje klijente i tvrtka koja nije ograničena zidovima ili organizacijskim strukturama. U Lenovu koriste resurse iz cijeloga svijeta kako bi iskoristili snagu inovacija u svom globalnom timu. Inovativno i uzbudljivo dizajnirani proizvodi, uz dugu garanciju, pružaju i kvalitetu primjerenu svjetskim prozvodima u IT industriji, a sve s ciljem da se ispune zahtjevi korisnika.