28.04.2017

AvaCom GROUP GOLD sponzor Microsoft Network konferencije

Sedma Microsoft Network konferencija održana je u Neumu od 19. – 21. travnja pod sloganom „Na sedmom nebu“. Okupila je oko 900 učesnika koji su razmijenili iskustva iz svijeta biznisa i informacijskih tehnologija. Gold sponzor konferencija bila je i naša kompanija, jedan od vodećih sistem integratora u Bosni i Hercegovini koja je uspješno promovirala više softverskih rješenja. Drugog dana konferencije održali smo prezentaciju na temu: „Implementacija rješenja za upravljanje dokumentima i procesima u BHASNA uz eSjednice.“ Gost predavač je bio predstavnik BHANSA Mladen Draganović.

Galerija

20.1.2017

Posjeta studenata IV. godine Ekonomskog fakulteta

Studenti četvrte godine Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru pod vodstvom asistenta Damira Lucovića i doc.dr.sc. Nikole Papca posjetili su naše poduzeće. Menadžment poduzeća studente je upoznao sa organizacijom i načelima poslovanja poduzeća. Pored upoznavanja sa osnovnom organizacijom i načelima poslovanja, studenti su imali priliku upoznati se i sa primjenom software-a za organizaciju, uredsko i elektroničko poslovanje te elektroničko vođenje projekata. Cilj ove posjete bio je upoznati jedno suvremeno i dinamički organizirano poduzeće, te se upoznati sa primjenom i korištenjem suvremenih informatičkih alata. Više na...

08.11.2016

Prva implementacija Pure Storage All-flash sistema

AvaCom je postao prvi i za sada jedini Pure Storage ASP ( Authorized Support Partner) u BiH. Pure Storage je trenutno jedan od vodećih proizvođača All-flash storage sistema. Uspješno smo implementirali prvi Pure Storage All-flash sistem u BiH.

07.03.2016

Novi ISO certifikati

Krajem 2015. godine smo uveli još dva sustava kontrole kvalitete po međunarodnom standardu objavljenom od strane Međunarodne Organizacije za Standardizaciju (ISO): ISO/IEC 27001:2013 - koji opisuje kako upravljati informacijskom sigurnošću u tvrtkama i ISO/IEC 20000-1:2011 - jedini standard za najbolju praksu u IT Service Management-u i nasljednik je norme BS 15000. ISO 20000 dokazuje da nositelj certifikata posluje u skladu s najboljim poznatim praksama na području IT Service Managementa i baziran je na ITIL-u.

14.10.2016

Cirrus Data Solutions partner

Postali smo partner vodećeg proizvođača data migration uređaja, Cirrus Data Solutions. Iz palete uređaja izdvajamo Data Migration Server (DMS) specijalno napravljenog servera za non-intrusive migraciju sa minimalnom ljudskom interakcijom I koji je kompatibilan sa svim poznatim proizvođačima Enterprise sistema

07.11.2014

AvaCom GROUP i NOVI SVIJET u suradnji organiziraju IT obuke i tečajeve

NOVI SVIJET sa svojim dugogodišnjim iskustvom u organiziranju edukacija i AvaCom GROUP, iskusna i profilirana informatička kuća, počinju suradnju u oblasti INFORMATIČKE EDUKACIJE. Organiziramo prilagođene tečajeve i testiranje za sve uzraste u EDUKACIJSKOM CENTRU AvaCom-a. Također organiziramo individualne obuke jedan na jedan. Pojedinačno ili u grupi, prilagodljivo potrebama polaznika. ECDL – Europska računalna diploma je međunarodno priznata potvrda informatičke pismenosti prema ECDL normi. Zbog velikog uspjeha koji je ECDL postigao u Europi, program je proširen na cijeli svijet pod nazivom, International Computer Driving Licence (ICDL). ECDL diplome Vam otvaraju vrata na svim radnim mjestima gdje se traži znanje rada na računalu, a preporučene su i kao jedan od standarda za prijem u državnu službu BiH. Ovakvom standardizacijom je osigurano priznavanje ECDL diploma stečenih u BiH u više od 150 zemalja širom svijeta.

10.12.2014

THE HOUR OF CODE – „Sat kodiranja“

Ava Com EDUKACIJSKI CENTAR se pridružio globalnoj akciji THE HOUR OF CODE tokom koje će biti održano zanimljivo predavanje na temu: „Programiranje je COOL!!“ Osnovni cilj ove akcije je približiti algoritamski način razmišljanja djeci, kao i odraslima, a isti će im pomoći da bolje razumiju tehnologiju kojom se svakodnevno koriste, s tim da se poseban akcenat stavlja na učenike koje je potrebno zainteresirati za informatičko obrazovanje. Predavač: Denis Kalin, mag. ing. el.

18.04.2014

Konferencija pod nazivom “Razvojem softvera do razvoja regije”

Na konferenciji su se prezentirale razne teme koje se tiču softverskog inženjerstva, kako verificirati IT kadar na tržištu rada, svjetskog softverskog tržišta, a u drugom dijelu konferencije predstavljena su softverska rješenja koja su izradile tvrtke iz Hercegovine. Na konferenciji je među mnogim rješenjima predstavljeno i rješenje “Upravljanje dokumentima i procesima” koje je ispred Ava Com GROUP d.o.o. prezentirao Dražen Bogadi.